DOLAR 34,2691 -0.03%
EURO 37,1099 0.31%
ALTIN 3.011,090,63
BITCOIN 23007030.63631%
Kocaeli
14°

PARÇALI BULUTLU

12:53

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe’ye yıldız futbolcudan kötü haber! Pendikspor maçında yok

Fenerbahçe’ye yıldız futbolcudan kötü haber! Pendikspor maçında yok

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Pendikspor'u ağırlayacak. Sarı-Lacivertli ekibe, Union SG maçında sakatlanan Çağlar Söyüncü'den kötü haber...

ABONE OL
9 Mart 2024 22:55
Fenerbahçe’ye yıldız futbolcudan kötü haber! Pendikspor maçında yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Süper Lig’in 29. haftasında Pendikspor’u ağırlayacak. Sarı-Lacivertli ekipte Union SG maçında sakatlanan Çağlar Söyüncü’nün Pendikspor maçında forma giyip giyemeyeceği belli oldu. Haberin Devamı › İŞTE TÜM DETAYLAR! Enes Ünal, Premier Lig’de siftah yaptı! Son dakikada takımına hayat verdi Maça iyi başlamıştı!Fenerbahçe’nin Belçika’da elde ettiği 3-0’lık zafere katkıda bulunan oyunculardan birisi de Çağlar Söyüncü olmuştu. Batshuayi’nin attığı golün asistini yapan başarılı stoper, savunmada yaptığı kritik müdahalelerle de alkış almıştı. Hırslı ve istekli görüntüsüyle dikkat çeken Çağlar, hava toplarındaki hakimiyetiyle rakibin tehlike yaratmasına izin vermemişti, ancak sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise maçının hazırlıklarını tamamladı daha fazla video için İlk yarıda sakatlanmıştıFenerbahçe’de Union SG maçına çok iyi başlayan Çağlar Söyüncü, adalesindeki çekme nedeniyle kendisini yere bırakmış ve oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Çağlar’ın yerine, Ferdi Kadıoğlu oyuna dahil olmuştu.  Fenerbahçe’ye Çağlar’dan kötü haber!Fenerbahçe’de Union SG maçında sakatlanan Çağlar’ın Süper Lig’de oynanacak olan Pendikspor mücadelesinde forma giyip giymeyeceği belli oldu. Hafif sakatlığı bulunan Çağlar Söyüncü, Pendikspor’a karşı forma giyemeyecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.