DOLAR 34,2191 0%
EURO 37,0508 0.06%
ALTIN 3.002,590,36
BITCOIN 2304438-2.21235%
Kocaeli
12°

PARÇALI BULUTLU

12:54

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

ÇAYIROVA BELEDİYESİ BAYRAM HAZIRLIKLARINA TAM GAZ DEVAM EDİYOR.

ÇAYIROVA BELEDİYESİ BAYRAM HAZIRLIKLARINA TAM GAZ DEVAM EDİYOR.

ABONE OL
5 Nisan 2024 19:11
ÇAYIROVA BELEDİYESİ BAYRAM HAZIRLIKLARINA TAM GAZ DEVAM EDİYOR.
3

BEĞENDİM

ABONE OL


“ Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ”
Çayırova Belediyesi İlçe Genelinde Tüm Birimleriyle birlikte sahada vatandaşına hizmet vermeye devam ediyor.
Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince İlçe genelinde bulunan tüm ibadethaneleri titizlikle temizlerken, Gelen talep ve yapılan planlama doğrultusunda ibadethanelere ekipmanlarıyla giden ekipler, detaylı temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Bayram öncesinde temizlik çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda ibadethanelerin şadırvanlarını ve tuvaletlerini de dip bucak temizliyor.
Çayırovalı Vatandaşlar Belediyelerinin Hizmetlerinden Oldukça Memnun Olduğu Gözlenirken, Yeniden Belediye Başkanı Seçilen Bünyamin Çiftçi Başkana da yaptıkları hizmetlerden ötürü çok teşekkür ediyor.

“Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü”


Sürekli rutin bir şekilde gerçekleştirilen hizmetler içerisinde olan mezarlık otları temizleme işlemlerini Bayram Temizliği adı altında daha da hızlandırarak Vatandaşlarının vefat eden yakınlarını ziyaret ederken hiçbir problem yaşamamaları adına titizlikle çalışmalarını devam ettirdiği gözlemleniyor.

ÇAYIROVA DA PARKLAR PIRIL PIRIL, SEVİNCE TEMİZ PARKLAR OLUYOR..


Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne Bağlı Ekipler Tüm Parkları Bayrama Hazırlamaya Devam Ediyor.
Çayırova İlçesi genelinde bulunan yaklaşık 90 parkta bayram temizliği devam ediyor, ekiplerce titiz bir şekilde genel temizlik yapıldıktan sonra, parkların yıkandığı görülmektedir, oyun alanları ve çardak alanlarını detaycı bir şekilde temizleyen ekiplerden Çayırova Halkı oldukça memnun görünüyor, Vatandaşlar l demek ki demekten kendilerini alı koyamıyorlar. Belediye Başkanlarına ve Birim Ekiplerine çok teşekkürlerini sunuyorlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.